Vi har reservdelarna till fler än 8 000 bilmodeller

Alla delar håller alltid minst originalkvalitet

Many auto parts (done in 3d)

Hos Autoservice hittar du ett komplett sortiment av reservdelar till alla vanligt förekommande bilmodeller på marknaden. Alla delar håller alltid minst originalkvalitet. Du beställer snabbt och enkelt via oss. Leverans sker vanligtvis samma dag eller dagen efter.

Delarna som når oss följer alltid gällande EU-regler avseende kvalitet på bildelar. För dig innebär det att bilens garantier fortsätter gälla vid användandet av de reservdelar vi monterar – vilket är ett viktigt konkurrensvillkor och avgörande när det gäller kundernas förtroende. Se aktuella erbjudanden här

Reservdel eller originaldel?

Det råder stor förvirring kring orden originaldelar och reservdelar. Låt oss reda ut begreppen en gång för alla.

En originaldel är en reservdel som uppfyller EU:s standard för reservdelar. En original reservdel är en reservdel som motsvarar biltillverkarens kvalitetskrav och specifikationer till just den bilen. I de flesta fall är det samma underleverantör som tillverkar delar åt biltillverkaren, som levererar de reservdelar som tex MECA via Autoservice säljer.

Det är egentligen bara logotypen på kartongen som skiljer dem åt. Kvaliteten på reservdelarna är densamma som på den fabriksmonterade komponenten vilket borgar för driftsäkerhet. Din bil behåller egenskaper som körkomfort, väghållning och säkerhet under hela sin livslängd. Enda skillnaden är priset.

 

Det bästa för din bil

När du köper en reservdel från Autoservice/brake_padsOKQ8 BILVERKSTAD/ MECA kan du vara säker på att du får det bästa till just din bil.  Vi lämnar självklart alltid minst 1 års garanti på samtliga reservdelar, oavsett märke. 

Nybilsgaranti?

Du behöver inte oroa dig om din bil fortfarande har fabriksgaranti. Garantin gäller även om du servar och reparerar din bil hos oss på Autoservice i Botkyrka, då vi alltid utför ett fackmannamässigt arbete enligt tillverkarens instruktioner. Och vi använder reservdelar med minst motsvarande kvalitet som biltillverkaren.

Arbetsprocessen

  • Ange reg nr för bilen så hittar vi rätt reservdel på en gång
  • Du får alltid ett kostnadsförslag på reservdelen samt på arbete innan arbetet påbörjas
  • Om du beställt tid, så har vi din reservdel hemma när du kommer
  • Vi byter delen och utför lämpliga tester
  • Du kan betala kontant eller med kort vid disken på OKQ8 macken

Bra att veta

Mer info om Bildelar

Hos Autoservice hittar du ett komplett sortiment av reservdelar till alla vanligt förekommande bilmodeller på marknaden. Du beställer snabbt och enkelt via oss. Leverans sker vanligtvis samma dag eller möjligen dagen efter. När du matar in ditt registreringsnummer så hittar vi exakt din bilmodell, motortyp och allt relevant om bilen för att säkra att du får rätt reservdel.

ErbjudandeFå 50% på monteringskostnaden

TILLBAKA

Fotnot

  • *Vi reserverar oss för felskrivningar
  • *Priser kan variera beroende på din bilmodell och utrustning
  • *Ordinarie timdebitering baseras på ordinarie prislista för OKQ8 och MECA verkstäder
  • *Dessa erbjudanden gäller endast vid bokning via hemsidan eller via telefonbokning
  • *Erbjudandet kan ej kombineras med andra rabatter